Fotók 2009

Indavideó

Fotók 2008

Mohácsi Kutyabarát Klub

Ha van kutyád és Mohácson, illetve környékén élsz... mindenképpen látogass el a Mohácsi Kutyabarát Klub-ba! Akkor is megéri , ha nincs semmiféle célod kedvenceddel, hisz jó szórakozás lehet... Persze nem minden a jó móka, hisz megtanulhatod hogyan érts szót kutyáddal, illetve a kutyád is megérthet majd Téged.

(Ne érts mindent szó szerint... :)

Ha tetszik az ötlet

szombaton: 14-16 óráig,

vasárnap: 9-11 óráig várunk téged

Nézzünk filmeket

A kutyás videók feliratra kattintva a videókat tartalmazó cikkeket gyűjtöttük össze, jó szórakozást!

Kutyás videók

Friss topikok

  • Mázli: Hát elég sokáig tartott átnézegetni-, kijavítgatni az összest és végül néhányat kitörölni. Meg há... (2009.08.31. 23:02) Fenn vannak a képek
  • Attila1011: Kedves Kutyabarátok ! A Klub nevében Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Békés, Boldog Új Esztendőt ... (2008.12.26. 23:00) A tél lehelete 2 - a film amit igértem...

Címkék

Feedek

SEO

PageRank Kereső optimalizálás

Kutya.wyw.hu

Napsütéses vasárnap...

2008.11.23. 14:10 - red alert

Címkék: video edzés kutya csuka hideg zoltán mohács kutyaiskola

Csuka Zoli a kiképző pékemberSziasztok, amilyen gáz időjárás volt tegnap (nem is annyira) olyan jó kis idő volt ma. Sütött a nap ezért remek fényképek készültek (össz. 104 db), mindet feltöltöttem megnézhető a baloldalon elhelyezett galériában. A blökkencsek jól dolgoztak, Csuka Zoli is lelkes volt.

Mihelyst meghallgattuk egy a bakonyban eltöltött katonakalandról szóló storryt a tankokról és tarackokról no és a hidegről, majd pár szót ejtettünk a "rotikról" bemelegítés ként, megkezdődött a remek gyakorlatok sora a  minusz 2 fokban :) Rendes ember ilyenkor maximum a reggeli kv-t iszogatja, de nem úgy egy elszánt gazda... kárpótol minket azért, hogy a rendes embereknek ritkábban van ilyen remek kutyája, mint amik a hozzánk járnak... :)

Készült video is, az most van vágás alatt... este, talán holnap reggel az is fent lesz. Ha kedves tagjaink nézik az oldalt szívesen veszem (de legalábbis nem haragszom), ha kommentelik is irásaim valamelyikét.

A klubtagok közül, ha valakinek kedve van, tudok neki adni a bloghoz jogosultságot, hogy cikket is írjon ... mert úgy fejlődik az oldal, ha nem csak én kűzdok...

Kedves klubtársak!

A decemberi kutya-gazda portré lehetőségét nyerte:

TOTYA és ZEUSZ

mert elsőnek érkeztek annak ellenére, hogy vidékiek és valami "kis faluból" érkeztek hozzánk ... a klub vezetősége ezúton is gratulál nekik. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyaiskola.blog.hu/api/trackback/id/tr6784159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

raiden 2008.11.24. 18:08:01

Hi,
Eddig csak passzívan figyeltem az oldalt, de ez az utolsó videó nagyon tetszett. A zene egyből sikert aratott mivel az AC/DC a kedvencem, és nem mellékesen mi szereplünk elsőként. Nagyon szép munka, sikerült a legszebb pillnatokat elkapni. Grat!
Péter

red alert 2008.11.28. 20:04:10

Köszi Péter


süti beállítások módosítása